Om klinikken

Tue Villebro

  • 45 år med 18 års erfaring som praktiserende dyrlæge.
  • Eneejer og stifter af Gribskov Dyreklinik.
  • Er opvokset på en kvæggård med malkekvæg lidt syd for Nyborg. Har altid haft katte, hunde, kvæg og heste som kæledyr og omkring mig, hvilket afgjorde valget af uddannelse.
  • Har siden 2013 udbygget sin viden og interesse for hunde, katte og andre smådyr, hvilket har givet god og bred erfaring indenfor mange sygdomme og behandlinger.
  • Har siden sin færdiggørelse af studiet arbejdet meget med heste, og kvæg, hvilket har givet stor lyst og erfaring til at udføre alle typer undersøgelser, behandlinger og operationer på både heste og kvæg.
  • Stor interesse og erfaring med sundhedsrådgivning i malkekvægsbesætninger med både basismoduler samt tilvalgsmodel 1 & 2.
  • Udfører gerne akutbesøg til kvæg, får, geder og heste og laver kirurgi på disse.
  • Har stor interesse for teknik og computerbaserede løsninger, hvorfor systematisk indsamling af data i kvægbesætningerne og viderebehandling af disse er et stort interesseområde.
  • Har stor erfaring med pacificering af “vilde” dyr og vaccinering af dyr ved hjælp af luftgevær.

Fritiden bruges på mit nedlagte landbrug lige udenfor Græsted i Nordsjælland. Ejendommen har gennem de sidste 14 år gennemlevet store forandringer så stedet idag også rummer lokaler til Gribskov Dyreklinik med både lager, laboratorium, kontor og mødelokaler. Jeg bor sammen med min kæreste Surprét, mine tre børn, Selma fra 2005, Mads fra 2007 og Nora fra 2010. Huskattene Sorte og Mille samt vores dejlige Labrador Retriever Luna fra juli 2018.

Udover alt det dyrlægefaglige interesserer jeg mig meget for politik, musik og sport. Jeg har deltaget i mange kursusaktiviteter i både ind- og udland siden min kandidateksamen fra Den Kongelige & Veterinære Landbohøjskole som dyrlæge i 2001 og gør det fortsat.

GRIBSKOV DYREKLINIK

Gribskov Dyreklinik er en mindre blandet praksis, som blev startet af Tue Villebro 1.januar 2011 og et sted, hvor den personlige service altid har været i højsædet. Vi lægger vægt på, at modtage dig i et hjemligt miljø, og give dig en følelse af, at du og dit kæledyr ikke bare er et nummer i rækken. Vi tager os god til at lytte til dig og din baggrund for at komme i klinikken. Tue er dyrlægen, som du altid vil møde i telefonen, i klinikken og i vagten.

Vi erkender, at vi ikke kan være specialister på alle områder, og derfor har vi allieret os med en række dygtige kollegaer, der kan bistå hvis vi er i tvivl. Vi anser dette for at være den bedste måde, hvorpå vi i en lille praksis uden stort internt netværk kan sikre dig, at du og dit kæledyr får den bedste behandling.

Du er velkommen til at ringe på 2925 6623 for at få en uforpligtende snak om dit dyr.