OM KLINIKKEN

TUE VILLEBRO

Født 1974 og færdiguddannet dyrlæge fra Den Kongelige- & Veterinære Landbohøjskole i 2001. Har siden arbejdet som praktiserende dyrlæge.

  • Eneejer og stifter af Gribskov Dyreklinik 1.januar 2011.
  • Er opvokset på en kvæggård med malkekvæg lidt syd for Nyborg. Har altid haft katte, hunde, kvæg og heste som kæledyr og omkring mig, hvilket afgjorde valget af uddannelse.
  • Har siden 2013 udbygget sin viden og interesse for hunde, katte og andre smådyr, hvilket har givet god og bred erfaring indenfor mange sygdomme, operationer og behandlinger.
  • Har siden sin færdiggørelse af studiet arbejdet meget med heste, og kvæg, hvilket har givet stor lyst og erfaring til at udføre alle typer undersøgelser, behandlinger og operationer på både heste og kvæg.
  • Har stor erfaring med pacificering af “vilde” dyr ved hjælp af bedøvelsesgevær.

​Fritiden bruges på mit nedlagte landbrug lige udenfor Græsted i Nordsjælland. Ejendommen har siden 2005 gennemgået store forandringer så stedet idag også rummer lokaler til Gribskov Dyreklinik med både lager, laboratorium, kontor og mødelokaler. Jeg bor sammen med mine tre børn, Selma fra 2005, Mads fra 2007 og Nora fra 2010. Huskattene Sorte og Mille samt Maine Coon katten Frida og vores dejlige Labrador Retriever Luna fra juli 2018 samt hendes hvalp Nova født i juni 2021.

Udover alt det dyrlægefaglige interesserer jeg mig meget for politik, musik og sport. Jeg har deltaget i mange kursusaktiviteter i både ind- og udland siden min kandidateksamen og gør det fortsat, når det er muligt.

GRIBSKOV DYREKLINIK

Gribskov Dyreklinik er en mindre blandet praksis, som blev startet af Tue Villebro 1.januar 2011 og et sted, hvor den personlige service altid har været i højsædet. Vi lægger vægt på, at modtage dig i et hjemligt miljø, og give dig en følelse af, at du og dit kæledyr ikke bare er et nummer i rækken. Vi tager os god til at lytte til dig og din baggrund for at komme i klinikken. Tue er dyrlægen, som du altid vil møde i telefonen, i klinikken og i vagten.

Vi erkender, at vi ikke kan være specialister på alle områder, og derfor har vi allieret os med en række dygtige kollegaer, der kan bistå, hvis vi ikke er i stand til at løse opgaven alene. Vi anser dette for at være den bedste måde, hvorpå vi i en lille praksis uden stort internt netværk kan sikre dig, at du og dit kæledyr får den bedste behandling.

Du er velkommen til at ringe på 29256623 for at få en uforpligtende snak om dit dyr.

GRIBSKOV DYREKLINIK

Faksemosevej 15 DK – 3230 Græsted

Telefon: 29256623

​Mail:  mail@gribskovdyreklinik.dk

CVR: 33130104                                                    

Telefontid:

Alle hverdage:

8.00 – 9.00

Planlagte besøg: 

Man – Tors:

9.00 – 17.00

Fre:

9.00 – 16.00