KASTRATION AF HUND – KIRURGISK ELLER KEMISK

​Har du besluttet dig for, at din hund skal kastreres? Så kan jeg hjælpe. Hos Gribskov Dyreklinik i Græsted tilbyder jeg kastration af hund af enhver race. Min dyreklinik er nem at komme til, hvad enten du kommer fra Dronningmølle, Gilleleje, Helsinge eller nogle andre nærliggende områder.

HVORNÅR SKAL EN HUND KASTRERES?

Minimumsalderen for kastration af hund ligger på 4 måneder, men typisk kastreres en hund først, når den er omkring 6 måneder gammel.

HVORDAN FOREGÅR OPERATIONEN?

Ved en kastration af hund fjernes hundens testikler kirurgisk gennem et snit foran pungen. Pungen er der stadigvæk bagefter, men den vil være betydeligt mindre.

ER DU I TVIVL, OM EN KASTRATION VIL VÆRE DEN RETTE LØSNING?

Hvis du som ejer er lidt tøvende i forhold til, om du skal få kastreret din hund eller ej, så er der en mulighed for først at prøve den såkaldte kemiske kastration. Er du efterfølgende tilfreds med resultatet, er det mere skånsomt for hundens krop at gå videre til en kirurgisk kastration.

HVAD KOSTER KASTRATION AF HUND?

Der kan være forskel på, hvor meget en kastration af hund koster. Mine priser afhænger blandt andet af, om du til at starte med vælger en kirurgisk kastration, eller om du først ønsker at prøve en kemisk kastration for derefter at fuldføre den kirurgiske kastration.

Derudover er der stor forskel på hunde, og derfor vil prisen også være individuel. Jeg starter med at tale med dig om dine ønsker og hundens adfærd for at kunne beregne en korrekt pris på kastration af hund til dig.

KONTAKT MIG OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE

Har du nogle spørgsmål, er du i tvivl, om du skal vælge en kirurgisk eller kemisk kastration, eller ønsker du at booke en tid til kastrationen? Så er du velkommen til at kontakte mig enten på telefon 29 25 66 23 eller ved at skrive til min e-mail mail@gribskovdyreklinik.dk. Du kan også bestille tid via klinikkens Facebookside via dette link https://fb.com/book/gribskovdyreklinik/

GRIBSKOV DYREKLINIK

Faksemosevej 15 DK – 3230 Græsted

Telefon: 29256623

​Mail:  mail@gribskovdyreklinik.dk

CVR: 33130104                                                    

Telefontid:

Alle hverdage:

8.00 – 9.00

Planlagte besøg: 

Man – Tors:

9.00 – 17.00

Fre:

9.00 – 16.00