TANDRENSNING AF HUND – GRUNDIG TANDPLEJE

​En hund har også behov for at få renset sine tænder, ligesom vi mennesker har. Derfor tilbyder jeg en grundig tandrensning af hund i min klinik i Græsted, som er let tilgængelig, uanset om du og din hund kommer fra Gilleleje, Helsinge, Dronningmølle eller omegn.

BEHANDLING AF TANDKØDSBETÆNDELSE

Som en del af min tandrensning af hund tilbyder jeg behandling af gingivitis. Det er en vigtig behandling, da ubehandlet gingivitis ofte forårsager parodontose. Tænderne skal renses helt for plak og tandsten via en professionel tandrensning. Derefter er det vigtigt at etablere en regelmæssig tandbørstningsrutine.

BEHANDLING AF STOMATITIS

Stomatitis betyder betændelse i mundens slimhinde. Alle former for stomatitis er meget smertefulde. Behandlingen af stomatitis er meget udfordrende. I den første fase må man udelukke andre underliggende sygdomme, såsom virusinfektioner, mundhuleinfektioner og tandrester, hvorfor røntgenbilleder, blodprøver og vævsprøver ofte anvendes i forbindelse med behandlingen.

Hvis ikke rensningen og den antiinflammatoriske behandling virker, må man af og til hive tænderne ud for at fjerne plak, der udløser reaktionen.

HVAD KOSTER EN TANDRENSNING PÅ EN HUND?

Mine priser på tandrensning af hund afhænger af, hvor omfattende en rensning der er behov for, og om jeg skal behandle for gingivitis eller stomatitis. Du kan dog helt overordnet set forvente en grundig tandrensning af hund til en fair pris.

KONTAKT MIG OG BESTIL TID TIL EN TANDRENSNING AF HUND

Ønsker du at bestille en tid til en grundig tandrensning af din hund, skal du bare ringe til mig på telefon 29 25 66 23 for at bestille en tid. Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har behov for nærmere information, kan jeg også kontaktes på e-mail mail@gribskovdyreklinik.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at få svar på din henvendelse inden for kort tid. Du kan også bestille tid via klinikkens Facebookside via dette link https://fb.com/book/gribskovdyreklinik/

GRIBSKOV DYREKLINIK

Faksemosevej 15 DK – 3230 Græsted

Telefon: 29256623

​Mail:  mail@gribskovdyreklinik.dk

CVR: 33130104                                                    

Telefontid:

Alle hverdage:

8.00 – 9.00

Planlagte besøg: 

Man – Tors:

9.00 – 17.00

Fre:

9.00 – 16.00